11.12.2018  |  Business  |  Branschnytt

Blomsterlandet öppnar nytt i Överby

Flera nya butiker på gång i höst.

Blomsterlandet öppnar nytt i Överby köpcentrum i Trollhättan. Den nya butiken finns i den nyare delen av köpcentrumet och har 1 100 kvadratmeter butiksyta plus lika mycket trädgårdsmarknad på utsidan.

”Förhoppningen är att det nya läget kommer att bli mer lättillgängligt för våra kunder”, säger försäljningschef Patrik Lindgren.

Blomsterlandet har 58 butiker från Malmö i syd till Luleå i norr. Inköpen sker sker ofta direkt från odlaren och i möjligaste mån med svenskodlade växter från lokala odlare. Kedjan befinner sig i en stark expansionsfas med flera nya butiksöppningar i landet under hösten och kommande vår.

Först ut blir nya butiker i Järfälla och Skövde, varav Järfälla är en nyetablering.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.