12.01.2018  |  Kitchen  |  Utrustning

Cervera i exklusivt samarbete med Tina Nordström

Nytt matlagningskoncept med inspiration från stjärnkockens eget kök.

Under hösten 2017 lanserade Cervera Nyloppis - ett helt nytt matlagningskoncept i samarbete med kocken Tina Nordström. Alla produkter är framtagna av Tina själv och finns tillgängliga i ett 40-tal av Cerveras butiker samt online. Säljstart skedde i slutet av oktober. Produktkonceptet hämtar sin inspiration från Tinas mångåriga karriär och i produkter hon själv har använt genom åren. Serien består av 20 olika delar, där den handsnidade kryddkvarnen i alm är ett nyckelföremål, som dessutom säljs till förmån för Barncancerfonden. Varje kvarn tillverkas av Carsten Nilsson i Skåne och är inspirerad av 1700-talets mönster och hantverk.

https://www.cervera.se/

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.