06.10.2022  |  Business  |  Branschnytt

Cervera till Hornstull

Första butiken med nya butikskonceptet

I oktober öppnar Cervera en ny butik i Hornstull Centrum. Den nya butiken blir den första att presentera Cerveras nya butikskoncept. Hornstull Centrum, som 2023 firar tio år, har den senaste tiden genomgått en uppdatering både invändigt i form av nya hyresgäster och utvändigt med nya samlingsplatser och uteserveringar.

”Hornstull är ett spännande och bra läge där många människor rör sig varje dag. Den nya butiken innebär att Cervera stärker sin närvaro ytterligare i Stockholm och vi ser fram emot att kunna erbjuda kvalitetsprodukter och en hög servicegrad till nya kunder i området”, säger Hans Redig Bolin, VD på Cervera.

www.cervera.se

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.