12.09.2017  |  Interior  |  Textil

Designklassiker pryder svenska fönster

En nya exklusiv kollektion med mönster från några av landets främsta textilkonstnärer och designers

Luxaflex Sverige, en ledande aktör inom fönsterinredning, har lanserat en exklusiv kollektion med mönster från några av landets främsta textilkonstnärer och designers. Kollektionen har fått namnet Scandinavian Design Collection och pryds av välkända verk från Stig Lindberg, Sven Markelius och Maria Åström. Exempel på de mönster som används är Herbarium, Tallyho, Prisma och Citrus Limon och de kommer bland annat att tillverkas på rullgardinsmodellen, LiteRise®, som är fri från kedja och lina.

www.luxaflex.se

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.