08.03.2018  |  Business  |  Ledning & drift

Edblad rekryterar ny vd

Catherine Edblad fokuserar på design.

Designföretaget Edblad tillsätter ny ledning, skriver modebranchens tidning Habit. Företaget har rekryterat Eva Boding till ny vd, samt Sara Althini och Camilla Andersson till marknadschef respektive försäljningschef. Både Eva Boding och Sara Althini kommer närmast från mattföretaget Kasthall. Rekryteringarna innebär bland annat att Cathrine Edblad som startade företaget tillsammans med Hans Edblad 2006 får möjlighet att fokusera mer på sin roll som chefsdesigner.

www.edblad.com

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.