13.02.2019  |  Business  |  Branschnytt

Ellos och Jotex till cdon.com

Nytt samarbete når fler kunder.

Ellos Group har inlett ett samarbete med Cdon som innebär att varumärkena Ellos och Jotex börjar säljas på cdon.com. Samarbetet gör att Ellos och Jotex kan nå ut till fler kunder med sitt sortiment.

Cdon Marketplace är Nordens största marknadsplats online. Med över 1,8 miljoner kunder ser Ellos Group detta som ett viktigt komplement till de egna e-handelsplatserna ellos.se och jotex.se.

”Genom samarbetet med cdon.com blir Ellos och Jotex sortiment ännu mer tillgängligt för kunder i hela Norden”, säger Hans Ohlsson, VD för Ellos Group.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.