26.10.2018  |  Furniture  |  Design

Fåtöljen som helst ska ses bakifrån

Ny möbelklassiker från by KlipKlap.

Fåtöljen är en klassiker med en helt egen plats i dansk möbeltradition. Med KK Lounge Chair skriver by KlipKlap in sig i historien, med en ovanligt harmonisk version.

Designern Charlotte Høncke har uppdaterat den klassiska loungestolen med en rå ärlighet kring material och sammanfogningar, som gör stolen vacker från alla sidor – och till en studie i äkta möbelhantverk. Det är designerns ambition att fåtöljen ska komma ut på golvet – bort från platsen i läshörnet, så att alla de fina detaljerna kan beskådas.

I samma serie finns en puff, som med ett enkelt handgrepp ger en extra sittplats, men självklart även är den perfekta accessoaren till KK Lounge Chair

www.byklipklap.com  

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.