26.10.2018  |  Furniture  |  Design

Fåtöljen som helst ska ses bakifrån

Ny möbelklassiker från by KlipKlap.

Fåtöljen är en klassiker med en helt egen plats i dansk möbeltradition. Med KK Lounge Chair skriver by KlipKlap in sig i historien, med en ovanligt harmonisk version.

Designern Charlotte Høncke har uppdaterat den klassiska loungestolen med en rå ärlighet kring material och sammanfogningar, som gör stolen vacker från alla sidor – och till en studie i äkta möbelhantverk. Det är designerns ambition att fåtöljen ska komma ut på golvet – bort från platsen i läshörnet, så att alla de fina detaljerna kan beskådas.

I samma serie finns en puff, som med ett enkelt handgrepp ger en extra sittplats, men självklart även är den perfekta accessoaren till KK Lounge Chair

www.byklipklap.com  

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.