09.03.2018  |  Business  |  Branschnytt

Förväntningar uppåt i handeln

Vändning i februari efter tidigare nedgång.

Svensk Handels Handelsbarometer för februari månad visar att handlarnas förväntningar på framtiden generellt sett har ökat. Framtidstron ökar främst i dagligvaruhandeln medan sällanköpsvaruhandeln halkar efter. För detaljhandeln i stort har förväntningarna gått nedåt de senaste månaderna men i februari ökade de med 0,7 enheter till 93,4.

Handelsbarometern är Svensk Handels månatliga indikator över detaljhandelns utveckling. Den ger en inblick i hur branschens företag tror att omsättning, lönsamhet och sysselsättning kommer att utvecklas under de kommande tre månaderna.

www.svenskhandel.se

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.