12.12.2018  |  Business  |  Design

Formex designtalanger utsedda

Allt från konstföremål till möbler i årets mix.

Formex Design Talents är utsedda. Samtliga 25 kommer att visa upp sina produkter under mässan i januari. Årets mix spänner från konstobjekt i stengods till vaggor av askträ och ull. Tanken med Formex Design Talents är att uppmärksamma oetablerade kreatörer och formgivare. Ansökan till Design Talents sker med produktbilder samt personlig beskrivning. Produkterna ska vara nya på marknaden men färdiga för försäljning. Vid urvalet tittar juryn på nyhetsvärde i idé och form och att det skall bli en mix av produktslag. Formex äger rum 15–18 januari på Stockholmsmässan.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.