20.12.2017  |  Business  |  Design

Formex lanserar sommarupplaga av Stockholm Design Week

I samband med Formex den 22–25 augusti 2018 arrangerar nordens ledande inredningsmässa även en sommarupplaga av Stockholm Design Week.

Formex har redan under hösten utökat sin aktivitet genom att delta i London Design Festival för första gången samt även medverka vid Umeå Fashion Week.

Den nya designveckan hoppas man ska ”stärka Stockholm som designdestination, och gynna såväl branschen, som också allmänheten och Stockholms stad”, säger Formex projektchef Christina Olsson i ett uttalande.

www.formex.se

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.