04.10.2018  |  Furniture  |  Design

Frihet att bygga och utveckla

Moebe lanserar ett nytt hyllsystem.

Moebe presenterar ett nytt hyllsystem som är uppbyggt enbart med användning av kilar som håller hyllorna på plats. Det innebär att systemet kan monteras utan verktyg, lim eller liknande. Dessutom ger användningen av kilar full frihet att leka med designen, och placera hyllorna hur man vill samt att hyllan kan anpassas för specifika behov. Hyllsystemet kan byggas ut både på bredden och höjden – vilket ger oändliga möjligheter – och kan därför anpassas till vilken miljö som helst. Finns i oljad ek eller svartmålad ask och med ram i pulverlackerat stål.

www.moebe.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.