21.04.2018  |  Kitchen  |  Tabletop

Grand cru-kvarnar i varje hem

Ny design för att fira jubileet.

Ryktet säger att det finns en Rosendahl Grand Cru-produkt i varje danskt hem, och om man tittar på statistiken är det nog inte så långt från sanningen. År 1993 kom den allra första Grand Cru-produkten, vinproppen i stål och gummi, ut på marknaden och såldes i över 20 000 exemplar den första månaden. Nu, tjugo år senare har Grand Cru-seriens kännetecken – de infällda räfflorna och det minimalistiska formspråket – för länge sedan tagit språnget från vinets värld till bestick, porslin, trä, stengods, termosar, plastvaror och glas. For att fira födelsedagen 2018 lanserar Rosendahl en ny kvarndesign med salt- och pepparkvarnar i porslin och ek.

Precis som Rosendahls övriga kvarnsortiment, har Grand Cru-kvarnarna en keramisk kvarnmekanism som kommer med tjugofem års garanti och, precis som en mortel, säkerställer att smaken utvecklas optimalt. 

De 19 cm höga kvarnarna är tillverkade av porslin med trälock och kan fås separat eller som ett set.

www.rosendahl.com

-SSK 

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.