28.05.2018  |  Kitchen  |  Textil

Grilling me softly

Global lanserar modern textilserie.

Sedan 1983 har GLOBAL gjort succé i såväl det professionella köket som hemmarestaurangen, med ikoniska produkter i japanskt samuraistål. Men nu lanserar GLOBAL en helt ny textilkategori, som riktar sig till alla som uppskattar asiatisk estetik och hög prestanda. Den nya GLOBAL-serien är speciellt tänkt för en modern grillälskare, som tar seriöst på konsten att laga mat utomhus och som är noga med utrustning som knivar och tillbehör, till exempel förkläde, grillhandske, grytlappar och handdukar.

GLOBALs textilserie i svart bomull med logodetaljer består av förkläde (unisex), grillhandske (40 cm x 15 cm) och grytlappar med silikongrepp (22 cm X 22 cm). Till serien hör dessutom en handduk (90 cm X 50 cm) i bomull, som finns i färgerna svart, grå och vit.

www.globalknive.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.