10.01.2018  |  Business  |  Branschnytt

Gudrun Sjödén vinner utmärkelse för internationell tillväxt

Säljer till 52 länder via fysiska butiker och prisbelönt webbshop.

Vid 2017 års regionsfinal av företagarutmärkelsen EY Entrepreneur Of The Year i Stockholm tilldelades Gudrun Sjödén pris av galans huvudsponsor, Skandinaviska Enskilda Banken, SEB, för ’Bästa internationella tillväxt’.

Den flerfaldigt prisbelönta designern öppnade sin första butik i centrala Stockholm för över 40 år sedan, 1976. Idag säljer hon sina färgstarka kollektioner till kvinnor i hela 52 länder, via den prisvinnande webbshopen och varumärkets egna fysiska filialer.

Omsättningen för 2017 kommer att landa på cirka 800 miljoner kronor, vilket motsvarar en ökning med 11 % från 2016. Tyskland är företagets största marknad, följt av Sverige, USA, Storbritannien och Frankrike. 

www.gudrunsjoden.com

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.