07.11.2018  |  Business  |  Branschnytt

Himla rekryterar ny VD

Annica Högström kvar som Creative Director.

Från och med oktober 2018 tillträdde Hanne Rubino som VD för textil- och inredningsföretaget Himla. Hanne har med sig en gedigen erfarenhet inom detaljhandeln sedan tidigare, bland annat genom ledande befattningar hos Åhléns, Kicks och Twilfit. Hennes röda tråd under karriären har varit genomförandet av nya strategier för effektivisering, lönsam tillväxt samt organisationsutveckling. Himlas grundare och före detta VD, Annica Högström, stannar kvar inom företaget som Creative Director.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.