12.01.2018  |  Business  |  Ledning & drift

IKEA lanserar nytt e-handelslager

För färre, kortare och mer precisa transporter.

IKEA lanserade under hösten ett nytt e-handelslager i Stockholm. Med storlek som en medelstor IKEA-butik ska det nya lagret i Arlandastad möta det starka intresset för IKEA:s produkter och volymökningarna inom e-handel, samt möjliggöra kortare och mer precisa leveranser i Stockholmsregionen. Det nya e-handelslagret övertar majoriteten av distributionen till Stockholmsområdet från den stora centrala distributionscentralen i Torsvik utanför Jönköping. Förutom att komma närmare kunderna i Stockholmsregionen innebär det nya e-handelslagret även en vinst ur miljösynpunkt, i och med att det kommer att gå färre lastbilstransporter till och från Stockholm.

http://www.ikea.com/

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.