17.01.2018  |  Business  |  Branschnytt

Jysk öppnar nytt i Arboga

Möbelkedjans 137:e butik i Sverige.

Den skandinaviska möbelkedjan Jysk hade länge velat etablera sig i Arboga och i november kunde man äntligen slå upp dörrarna till de nya lokalerna, på Flygvägen 2 bredvid ÖoB. Den nyöppnade butiken har en säljyta på 1092 kvadratmeter och blir företagets 137:e på den svenska marknaden, där den första öppnade 1991. Jysks distriktschef Anton Hellström säger att han med filialen i Arboga ser goda möjligheter att komma ännu närmare varumärkets kunder, genom att här erbjuda en ny och modern butik på bra läge.

https://jysk.se/

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.