17.01.2018  |  Business  |  Branschnytt

Jysk öppnar nytt i Arboga

Möbelkedjans 137:e butik i Sverige.

Den skandinaviska möbelkedjan Jysk hade länge velat etablera sig i Arboga och i november kunde man äntligen slå upp dörrarna till de nya lokalerna, på Flygvägen 2 bredvid ÖoB. Den nyöppnade butiken har en säljyta på 1092 kvadratmeter och blir företagets 137:e på den svenska marknaden, där den första öppnade 1991. Jysks distriktschef Anton Hellström säger att han med filialen i Arboga ser goda möjligheter att komma ännu närmare varumärkets kunder, genom att här erbjuda en ny och modern butik på bra läge.

https://jysk.se/

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.