12.02.2019  |  Business  |  Branschnytt

Kicks öppnar jättebutik i Gallerian

Kedjans största butik hittills satsar på upplevelser.

Den 25 januari invigde Kicks sin nya flaggskeppsbutik i Gallerian i Stockholm, den största butikssatsningen i företagets historia. Butiken har en yta på 1 500 kvadratmeter fördelad på tre plan. Här har Kicks satsat mer på upplevelsebaserad handel med bland annat ett breddat sortiment, större utbud av skönhetsbehandlingar och mer digital inspiration. Kicks kommer också att lansera en ny skräddarsydd tjänst med en personal beauty shopper i butiken samt erbjuda fler makeuptjänster.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.