05.11.2018  |  Business  |  Branschnytt

Kicks lanserar expressleveranser

Leverans samma dag med Instabox och Best Transport.

Kicks stärker sitt erbjudandet för sina e-handelskonsumenter genom att lansera två nya flexibla expressleveranser. I samarbete med fraktbolagen Best Transport och Instabox kan skönhetskedjan nu erbjuda miljontals svenskar möjlighet till samma dag-leveranser av skönhetsprodukter.

”En tydlig trend är att det blir allt viktigare för konsumenterna att de själva får vara med att utforma sin leverans utifrån sina egna behov och preferenser. Här kan våra kunder välja mellan att hämta sina varor i en förvaringsbox med Instabox på vägen till eller från arbetet eller få det hemlevererat med bud via Best Transport”, säger Kicks vd Freddy Sobin.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.