15.08.2018  |  Interior  |  Belysning

Kinesisk lyktinspiration

Ny stämningsbelysning från &tradition.

Den traditionella kinesiska rispapperslyktan är inspirationen till formgivaren Jaime Hayons  bordlampa Formakami som nu lanseras av &tradition. De runda formerna ger ett lätt och svävande intryck oavsett om lampan är tänd eller släckt.

”Hygge är ett koncept som ligger oss varm om hjärtat. Vi sätter värde på det som skapar en varm och personlig atmosfär inomhus, oavsett vilket väder det är utanför. Därför lanserar vi Formakami”, säger &traditions grundare och vd Martin Kornbek Hansen.

www.andtradition.com

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.