03.10.2018  |  Kitchen  |  Utrustning

Läckert mört kött – varje gång!

Tydlig stektermometer från RIG-TIG.

Med stektermometern NAIL-IT från RIG-TIG blir det enkelt att få läckert och mört kött, varje gång det steks eller grillas. NAIL-IT, som är designad av Søren Jacobsen, mäter temperaturer upp till 85 ˚C, och designen gör det enkelt att avläsa temperaturen på steken. Termometerns display visar också tydligt vid vilken temperatur man bäst tillreder olika typer av kött – vare sig man gillar oxkött, lammkött, svinkött eller fågel.

www.rig-tig.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.