20.04.2020  |  Business  |  Branschnytt

Lagerhaus ökar försäljning online

Hemmakontor och distansarbete bidragande faktorer.

Det växande intresset för att arbeta hemifrån har skapat högtryck i Lagerhaus e-handel.

”Vi har så stort tryck på vår e-handel just nu att vi får skicka in extrapersonal från kontoret för att hjälpa till på lagret. Ända sen många företag ställde om till att jobba hemifrån har vår försäljning ökat och är nu 3,5 gånger av normal försäljning”, berättar Lagerhaus e-handelschef Amir Mofidi.

De produkter som säljer allra mest just nu är olika typer av förvaringslösningar, inredningsdetaljer, block, pennor och övriga kontorsmaterial.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.