11.09.2019  |  Business  |  Branschnytt

Lagerhaus öppnar pop up-butik

Efterlängtad etablering på Södermalm.

I slutet av augusti öppnade Lagerhaus en pop up-butik i köpcentrumet Ringen på Södermalm i Stockholm. I en kommentar säger företagets försäljningschef och VD Jerker Levin att Lagerhaus länge velat ha en butik på Södermalm och att Ringen är en spännande handelsplats.

”Vi är väldigt glada att få välkomna Lagerhaus pop up-butik till Ringen centrum. De blir ett perfekt tillskott som vi tror kommer att uppskattas av våra besökare”, kommenterar Anders Salomonsson, centrumchef för Ringen.

Den första Lagerhaus-butiken öppnades i Göteborg 1996. Idag driver företaget 38 butiker i Sverige, 6 butiker i Norge och en växande nordisk e-handel.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.