14.11.2017  |  Business  |  Branschnytt

Lagerhaus till A6

Butiken på A6 Center blir kedjans fyrtiotredje butik.

I december öppnar inredningskedjan Lagerhaus en 350 kvadratmeter stor butik i köpcentrumet A6 Center i Jönköping. Sedan tidigare har kedjan en butik på Östra Storgatan.

– Vi jobbar alltid långsiktigt och ytterligare en butik i Jönköping är en viktig investering för framtiden. A6 är ett attraktivt köpcentrum där vi har många engagerade kunder, säger Lagerhaus vd Caroline Hjelte.

Lagerhaus har idag 36 butiker i Sverige, ytterligare 6 i Norge och en växande nordisk e-handel. Butiken på A6 Center blir kedjans fyrtiotredje butik. Sortimentet består av inredningsartiklar till hemmets alla rum, produkter till kök och servering samt produkter och tillbehör för fester och kalas. 

www.lagerhaus.se

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.