20.02.2018  |  Interior  |  Belysning

LED i rörform

Nytänkande lågenergibelysning från Buster + Punch.

Det senaste tillskottet i Buster + Punchs LED-serie är Buster Bulb/Tube. Ljuskällan baseras på Buster + Punchs patenterade LED-teknik och kombinerar en funktionell spotlight med ett varmt klart sken. Med det förlängda ljusröret i sitt tubformade skal påminner Buster Bulb/Tube om ett levande ljus. 

– Den eleganta rörformen gör att glödlampan känns som ett levande ljus från framtiden, samtidigt som den fungerar bra med alla tidigare ljusbeslag från Buster + Punch, kommenterar grundaren och designern Massimo Buster Minale. 

Enligt företaget ha Buster Bulb/Tube har en hållbarhet på hela 27 år (30 000 timmar á 3 timmar per dag).

www.busterandpunch.com

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.