11.03.2020  |  Business  |  Textil

Linum öppnar flaggskeppsbutik

Utveckling av befintligt showroom.

Till våren öppnar hemtextilföretaget Linum ny butik på hörnet Karlavägen/Artillerigatan i Stockholm. Utrymmet har tidigare delats med en köksleverantör, sedan 2017. Efter att den senare flyttat ut väljer Linum nu att disponera hela lokalen. Den kommer stegvis att gå från showroom mot flaggskeppsbutik och samtidigt fortsätta att hysa verksamhetens huvudkontor.

Sedan årsskiftet har butiken öppet för slutkunder på fasta tider måndag till lördag, men även för press och stylister. Linum grundades 1966 och har under de senaste åren genomgått omfattande utveckling med fokus på modernisering och digitalisering. Idag är Amazon varumärkets största kund.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.