13.05.2022  |  Business  |  Ledning & drift

Linum förstärker ledningen

Susanne Holmberg blir Head of Purchasing and Logistics

Hemtextilvarumärket Linum meddelar att Susanne Holmberg, som också är verksam i bolagets styrelse, kommer att axla rollen som Head of Purchasing and Logistics.

Susanne kommer närmast från ICA med fokus på inköpssamarbeten och har tidigare haft tunga roller inom svensk detalj- och sällanköpshandel som bland annat inköpsdirektör på Axstores, affärsområdeschef på Coop och inköpschef för eleven/Nordic Feel. På Linum kommer hon att arbeta i en bred roll, med ansvar för flera viktiga nyckelområden, såsom leverantörsledet, inköp, lager och logistik.

"Idag är Linum ett litet, effektivt och helt digitaliserat bolag. Det innebär att min tjänst med stor sannolikhet kommer att pendla mellan det operativa och det strategiska, något jag ser fram emot. Det ska bli roligt att få verka mer hands on igen”, säger Susanne.

linumdesign.com

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.