14.02.2018  |  Business  |  Branschnytt

Målerås Glasbruk öppnar butik på Drottninggatan i Stockholm

Vill nå stockholmarna och svenska glasentusiaster.

Målerås Glasbruk med partner Noble Swedish Crystal öppnade i slutet av november en ny flaggskeppsbutik i Stockholm, på Drottninggatan 10. Företagen driver sedan tidigare två andra Måleråsbutiker i huvudstaden. Båda dessa är inriktade mot en internationell publik och ligger placerade där besökare och turister rör sig. Med den nya butiken vill parterna även nå stockholmaren och svenska glasentusiaster, bland annat genom olika aktiviteter som ska väcka intresse för glashantverket och varumärket Målerås. Idag har Målerås stor internationell spridning på sina egna butiker. Bland de senaste tillskotten är två filialer i Tallinn, som invigdes i juli.

-JBE 

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.