16.07.2019  |  Business  |  Branschnytt

Mall of Scandinavia byter namn

Tio av ägargruppens destinationer uppgraderas.

Den 28 september byter Mall of Scandinavia namn till Westfield Mall of Scandinavia. Under hösten kommer tio av ägargruppen Unibail-Rodamco-Westfields shoppingdestinationer att uppgraderas.

Unibail-Rodamco-Westfield bildades i juni 2018 och är en av världens största utvecklare och operatör av shoppingdestinationer.

”När Mall of Scandinavia öppnades låg vi långt före konkurrenterna. Nu tänker vi trycka på gasen igen. Känslan ska bli mer internationell, med fler animeringar och fler events”, säger Lars-Åke Tollemark, Managing Director Nordic, Unibail-Rodamco-Westfield.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.