14.06.2018  |  Business  |  Branschnytt

Muji expanderar i Sverige

Första egna butiken öppnar i Stockholm 2018.

Den japanska inrednings- och klädkedjan Muji finns i Sverige i ett antal Åhlénsvaruhus. Men nu förbereder kedjan en expansion med egna butiker, skriver branschsajten Market. Hur många butiker det handlar om är inte klart, men kedjans försäljningschef Ryosuke Ino säger till Market att den första egna butiken blir den nuvarande franschisebutiken i Åhléns City i Stockholm, som ändrar driftsform till egenägd under 2018. Muji, som står för en mycket avskalad design utan synliga logotyper, startade 1980 och har idag omkring tusen butiker runt om i världen.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.