18.10.2017  |  Kitchen  |  Accessories

Musthaves till julens småkakor och konfekt

Sponsrat innehåll Vad är detta?

När de läckra småkakorna kommer ur ugnen, rykande varma, och när julens småkakor och konfekt ska dekoreras, är ett bra bakgaller nödvändigt.

Blomsterbergs Bakgaller med non-stickbeläggning är praktiskt och funktionellt, eftersom gallret är så tätmaskigt att även små kakor kan stå och svalna utan att falla genom gallret eller stå snett.

Gallret kan också användas till kakor, konfekt och desserter som ska pyntas med ett lager florsocker, glasyr eller choklad.

Till förvaring av småkakorna har Blomsterbergs nu även lanserat eleganta kakburkar i metall.

Blomsterbergs Bakgaller mäter 43 x 37 x 2 cm och kostar kr 219,00

Blomsterbergs Kakburkar fås i två storlekar: 20 x 20 x 8 cm och 19 x 12 x 9 cm - båda för kr 119,00 

Denna artikel är en del av temat Tema: Jul 2017

Mer från F&H of Scandinavia AB

F&H of Scandinavia AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

Skandinaviens ledande brand & trading house F&H-koncernen är Skandinaviens största grossist inom järnhandeln med mer än 30 varumärken och över 8 000 olika varor i lagret. F&H har 233 anställda i Stockholm, Oslo och Kina, och huvudkontoret ligger i Viborg i Danmark. Innovation står alltid i centrum i hela koncernen. Genom att ständigt utveckla, hitta och marknadsföra nya produ…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.