03.01.2018  |  Interior  |  Accessories

Nå dina personliga mål med Soehnle Kroppsanalysvåg

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Så blev det januari, och många av oss flyttar vårt fokus från julskinka och nyårschampagne mot hälsokost och träning.

Behöver du en hjälpande hand för att få igång motivationen? Då är kroppsanalys kanske svaret. En kroppsanalys ger insikt i om du till exempel behöver anpassa din träning eller ditt kaloriintag för att nå dina personliga mål.

Soehnle Shape Connect 200 är en kroppsanalysvåg som kan ge dig en unik inblick i din kroppssammansättning mätt på vikt, vätske- och fettprocent samt muskelmassa, och på så vis ger en kroppsanalys en realistisk bild på din sundhetsstatus.

Med Soehnles nya toppmodell kan du göra en komplett kroppsanalys hemma i ditt eget badrum. Till vågen har en app utvecklats, till vilken all data överförs - på så vis har du en smart överblick över alla dina tal.

Vågen kan också ge dig ett förslag på det optimala dagliga kaloriintaget i förhållande till dina mål, den kan räkna ut skillnaden från förra vägningen samt hur långt du är från drömvikten eller din önskade muskelmassa. Dessutom kan den räkna ut ditt BMI och jämföra med ett genomsnittligt BMI.

Med en kapacitet på upp till 8 personer kan de flesta hushåll få hela familjen kopplade till samma våg.

Till Soehnle Shape Sense Connect 200 har flera gadgets utvecklats, bl.a. ett fitnessarmband och en blodtrycksmätare, så att du kan koppla dina träningspass till vågen och hålla öga med hur ditt blodtryck ligger jämfört med optimala värden.

Kr. 1219,00 

Mer från F&H of Scandinavia AB

F&H of Scandinavia AB

www.fh-ab.se/

  • info@fh-ab.se
  • 8446 3344
  • Kanalvägen 18, 5tr 194 61 Upplands Väsby

Skandinaviens ledande brand & trading house F&H-koncernen är Skandinaviens största grossist inom järnhandeln med mer än 30 varumärken och över 8 000 olika varor i lagret. F&H har 233 anställda i Stockholm, Oslo och Kina, och huvudkontoret ligger i Viborg i Danmark. Innovation står alltid i centrum i hela koncernen. Genom att ständigt utveckla, hitta och marknadsföra nya produ…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.