16.02.2018  |  Furniture  |  Design

Northern Lighting breddar

Nytt varumärke lanseras under Stockholm Design Week.

Sedan starten i Oslo 2005 har det norska designvarumärket Northern Lighting skapat belysning och armaturer för varje hem och rum. Nu breddas utbudet med möbler och inredning genom det nya livsstilsvarumärket Northern, som lanseras under Stockholm Design Week 2018.

Debutkollektionen består av en stilren och bekväm fåtölj, designad av Mario Tsai, ett tvådimensionellt konsolbord som även kan fungera som ett elegant skrivbord designat av Yonoh, ett modernt mobilt skåp av Färg & Blanche samt möbler, belysnings- och inredningsaccessoarer formgivna av Mattias Stenberg, Vera & Kyte, Morten & Jonas med flera.

northern.no

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.