01.02.2018  |  Interior  |  Branschnytt

Northern Lighting lanserar Northern

Designvarumärket utökar sitt sortiment med möbler och inredning.

Sedan starten i Oslo 2005 har norska Northern Lighting skapat belysning och armaturer för olika typer av hem och rum. Nu breddas utbudet ytterligare med möbler och inredning genom det nya livsstilsvarumärket Northern, som lanseras under Stockholm Design Week 2018. Northern startades med kreativ hjälp från den norska designduon Morten & Jonas, som är kända för sina banbrytande produkter. Trots att Northerns stil är klassisk, vill man ändå utmana de traditionella formerna och ta skandinavisk design i en ny modern riktning. En viktig del i den satsningen är dessutom att Northern har valt att samarbeta med totalt sexton internationella formgivare, från sju olika länder, för märkets debutkollektion.

northernlighting.no

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.