13.02.2018  |  Business  |  Branschnytt

Ny Önskabutik i Falkenberg

Förstärker kedjans närvaro på västkusten.

Butiken Adde Lundbergs i Falkenberg har sedan den första december nya ägare och ingår numera i Önskakedjan. Det är Önskas styrelseordförande, Kicki Kopsch, som har köpt butiken tillsammans med sin bror Jörgen Andersson och sin man Tomas Kopsch, i deras ägarbolag Trialis. De äger nu 91 % och övriga 9 % ägs av paret Anna Wahlström Berg och Jonas Berg, som är samarbetspartners till Kicki och Tomas sedan flera år tillbaka. Butiken har en yta på cirka 600 kvadratmeter och är belägen strax utanför själva stadskärnan. För Kicki och Tomas är det den sjunde Önskabutiken de är engagerade i. Övriga ligger i Halmstad, Gislaved, Borås samt Göteborg. ”Butiken ligger geografiskt strategiskt för oss. Dessutom gör öppningen i Falkenberg att Önska blir väldigt starka på västkusten. Där ligger ju även Varberg och Kungsbacka”, säger Kicki.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.