27.11.2018  |  Business  |  Branschnytt

Ny inredningsmässa på Åbymässan i Mölndal

Vill etablera en mötesplats på västkusten.

I januari blir det dubbel premiär på Åbymässan i Mölndal söder om Göteborg. Den helt nya Åbymässan, som är en del av nya Åby Arena, öppnar sin nybyggda mässanläggning och första mässan att arrangeras blir likaså helt nya Trend & Form. 

Utställarna på fackmässan Trend & Form utgörs av leverantörer och grossister inom inredning, presenter och design. Besökarmässigt vänder sig mässan till inrednings-, möbel-, blomster- och presentbranschen, samt kafé och konfektyr.

Trend & Forms ambition är att etablera en mötesplats på västkusten där branschfolk kan träffas, inspireras och köpa in säsongens sortiment. Mässan anordnas två gånger om året på Åbymässan och kommer att ligga veckan före Formex i januari och i augusti.

-JBE  

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.