23.01.2019  |  Business  |  Branschnytt

Ny marknadschef på Svenssons i Lammhult

Bon-Hee Jones Svensson kommer närmast från Inwido.

Den sjunde januari tillträdde Bon-Hee Jones Svensson som marknadschef på möbel- och designkedjan Svenssons i Lammhult. Hon kommer närmast från byggbranschen och Inwido Sverige AB där hon jobbade som marknadschef i drygt tre år. Bon-Hee har drygt 20 års erfarenhet av marknadsföring och kommunikation hos bland andra TV4, Komm och Dagens Industri.

”Vi har varit utan marknadschef i 1,5 år så Bon-Hee är varmt välkommen och efterlängtad. Hon har en gedigen erfarenhet inom sin profession och även inom andra branscher som jag tror vi kommer ha stor glädje av”, säger vd Jörgen Bitzekis. 

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.