03.10.2017  |  Interior  |  Textil

Ogeborg lanserar 24 nya kulörer av Astro

Inspirerade av 60- och 70-talet

Det svenska mattföretaget Ogeborg lanserar till hösten 24 nya kulörer av sin populära Astro-kollektion, som sedan tidigare finns i hela 60 olika färgställningar. Mattorna består av 100 % tencel och kännetecknas framförallt av den lyster som det eukalyptusbaserade naturmaterialet medför, samt, som sagt, dess enormt stora färgutbud. 

Flera av de nya färgerna hakar på den rådande retrotrenden och är inspirerade av 60- och 70-talet. Astro-serien omfattar såväl enfärgade mattor som också lekfulla material- och färgkombinationer.

I höstens kollektion ingår bland annat en vackert tonad Astro Shade-matta, som skiftar från dov pastell till mustiga 70-talsfärger.

www.ogeborg.se

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.