02.04.2018  |  Business  |  Branschnytt

Oväntade möten på Formex i höst

Okonventionella kombinationer ska inspirera till personlig stil.

Det övergripande tema för höstens upplaga av Formex heter Unexpected Gatherings. Temat präglas av oväntade möten och slumpmässigt sammansatta kombinationer, som kan vara dekorativa samtidigt som de andas frihet från konventioner. Stilbilden är kollageliknande och inspirationen kommer från konstens värld, med influenser från kubism och surrealism. Färgskalan för säsongen är något dovare än tidigare. De tongivande kulörerna består av tegel, terrakotta, laxrosa, ivshavsblått, konjak och lejongult, med accentfärger av bland annat läppstiftsrött, skogsgrönt och chockbeige. ”Unexpected Gatherings handlar om att hitta helt nya samarbeten, dimensioner och upplevelser, i en tid när allt fler inredningsintresserade söker inspiration och kunskap till den egna stilen”, förklarar Christina Olsson, projektchef för Formex.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.