26.03.2018  |  Interior  |  Design

Påskägg från Bjørn Wiinblad

En kär tradition som nu tas upp i tillverkning.

Bjørn Wiinblad tillverkade varje år en liten serie påskägg som han överlämnade i gåva till nära och kära. Påskäggen sattes aldrig i produktion under konstnärens livstid, men nu introducerar Bjørn Wiinblad Denmark nyheterna bonbonjär och äggformat påskhänge. Båda produkterna har dekorativa utskärningar, som även kan stötta och bära upp blomsterstjälkar och kvistar. Bonbonjären är vit med lila mönster och tillverkas i två storlekar. Hängena kommer i färgerna vit och mossgrön. De säljs enskilda eller i en ask om två stycken.

www.bjornwiinblad-denmark.se

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.