13.11.2018  |  Business  |  Branschnytt

Planoform blir ny agent för Poltrona Frau

Större satsning på den svenska marknaden.

Den svenska designagenturen Planoform har utsetts till ny agent i Sverige för det italienska premiumvarumärket Poltrona Frau, som nu gör en större satsning på den svenska marknaden.

Poltrona Frau tillverkar exklusiva möbler, bland annat i skinn, samt är en stark förespråkare för värden som hör samman med italiensk design och inredning. Företaget grundades 1912 och samarbetar med ledande formgivare från hela världen.

Planoform har sedan starten år 2000 uteslutande arbetat med internationella varumärken. Idag består portfolion, förutom Poltrona Frau, bland annat av köksleverantören Binova samt designvarumärken som Lee Broom, Petite Friture, Lema och Verzelloni.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.