14.03.2019  |  Business  |  Branschnytt

Posh Living lanserar ny e-handelsplattform

Koordinerar satsningen med pop up-butik i centrala Stockholm.

I början av mars lanserade inredningsföretaget Posh Living en ny e-handelsplattform som ska erbjuda ett större sortiment samt ett nytt gränssnitt och utseende. Samtidigt öppnade företaget en pop up-butik i Sturegallerian i centrala Stockholm. Att den nya e-handelssiten lanseras samtidigt som pop up-butiken är ingen slump, säger Victor Malmqvist, VD för Posh Living. Satsningen är ett naturligt led i den megatrend som pågår inom detaljhandeln som helhet, där tillväxten sker främst på nätet och kraven på de fysiska butikerna ökar, samtidigt som gränsen mellan fysiska butiker och webben suddas ut i en allt snabbare takt.

Posh Living har idag fyra fysiska butiker i Stockholmsområdet men ökar snabbast online. Strategin är att fortsätta växa på nätet, men också i den fysiska handeln via de redan etablerade butikerna samt genom mindre tillfälliga showrooms och pop-ups. 

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.