27.05.2019  |  Furniture  |  Outdoor

A Ray of light

Nya utomhusmöbler från Woud.

Formgivarna Fasting & Rolff har tagit fram serien Ray, som består av utomhusmöbler med ett lätt och modernt uttryck i modiga färger. Inspirationen till designen är hämtad från de kafémöbler som ofta syns på torg i små sydfranska byar på landsbygden. Ray-serien har samma lutande ben, runda hörn och skåror vid sits och rygg. I och med sina grafiska, avlånga skåror tillåter möblerna i Ray-serien att solen lyser igenom och bildar vackra mönster på marken. Dessutom kan både vind och regn passera igenom skårorna.

Möblerna i Ray-serien är tillverkade i aluminium, med rostfritt stål i aluminiumrören för att ge dem extra tyngd. Den lätta konstruktionen i aluminium är målad med Jotuns primer och därefter täckt med pulverlack. En behandling som säkerställer att möblerna tål alla slags väder. Serien är även testad för rost och salt, och kan stå kvar utomhus året runt. Ray-serien kommer i färgerna svart, vit, rosa och ljusblå. Den utgörs av en bänk, en kaféstol med och utan armstöd, en loungestol, en matbordsstol, ett loungebord, ett kafébord i två former samt ett matbord i tre längder.

www.woud.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.