12.02.2020  |  Business  |  Branschnytt

Rebel Walls rekryterar

Vill etablera sig ytterligare internationellt.

Tapetföretaget Rebel Walls rekryterar Ulrika Sjövall, Ellos designchef sedan nio år tillbaka. Ulrika har tidigare haft ledande befattningar hos bland annat Hemtex och Almedahls. På senare tid har hon även varit delaktig i att lansera och utveckla Ellos Home. I sin nya roll på Rebel Walls blir hon Creative Director, med syftet att etablera företaget som ett internationellt designvarumärke.

Rebel Walls grundades 2012 och trycker sina tapeter on demand efter kundernas exakta väggmått, med snabb leverans, vilket minimerar materialspill. Företaget har designstudio och produktion i samma lokal i Borås. Det är en del av Gimmersta Group tillsammans med Sandberg Wallpaper och Pinx Prints. Idag är 80 procent av försäljningen export, med fokus på e-handel och en strategi att växa ytterligare.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.