10.01.2019  |  Business  |  Branschnytt

Rekordstor julhandel på nätet

Kläder, leksaker, böcker och presentkort toppade.

Julhandeln på nätet i Sverige slog nytt rekord för nionde året i rad. Under perioden första till artonde december ökade antalet köp med 17 procent. Som alltid köper svenskarna mest kläder, leksaker, böcker och presentkort. Det visar data sammanställd av företaget DIBS Payment Services.

”Allt fler svenskar köper julklapparna på nätet. Trenden är också att vi handlar julklapparna tidigare och billigare, konsumenterna näthandlar främst för att spara tid och att hitta billigare priser. Den utvecklingen kommer fortsätta under många år, vi är fortfarande i e-handelns barndom”, spår Patrik Müller, e-handelsexpert på DIBS Payment Services.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.