19.09.2018  |  Business  |  Branschnytt

Royal Design öppnar i Täby Centrum

Fortsatt satsning på nytt omnikanalskoncept.

Royal Design fortsätter att expandera genom att öppna ytterligare en fysisk butik, denna gång i Täby Centrum. Under hösten introduceras även företagets nya omnikanalsplattform, inklusive ett nytt POS-system. Först ut med det nya systemet blir de egenägda butikerna på Kungsgatan i Stockholm samt i Täby Centrum. Därefter kommer det att rullas ut hos övriga filialer. I och med nyöppningen i Täby kommer Royal Design att finnas i samtliga stockholmsgallerior som ägs av Unibail Rodamco Westfield, vilka även har Nacka Forum och Mall of Scandinavia i sin portfolio. ”Täby Centrum erbjuder enligt oss just den höga kvalitet av köp- och kundupplevelse som vi eftersträvar. Vår nya butik kommer att husera i en lokal där det länge funnits design och möbler, vilket gör det till en naturlig destination för kunderna”, säger Magnus Pettersson, VD för Royal Design Group AB.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.