19.09.2018  |  Business  |  Branschnytt

Royal Design öppnar i Täby Centrum

Fortsatt satsning på nytt omnikanalskoncept.

Royal Design fortsätter att expandera genom att öppna ytterligare en fysisk butik, denna gång i Täby Centrum. Under hösten introduceras även företagets nya omnikanalsplattform, inklusive ett nytt POS-system. Först ut med det nya systemet blir de egenägda butikerna på Kungsgatan i Stockholm samt i Täby Centrum. Därefter kommer det att rullas ut hos övriga filialer. I och med nyöppningen i Täby kommer Royal Design att finnas i samtliga stockholmsgallerior som ägs av Unibail Rodamco Westfield, vilka även har Nacka Forum och Mall of Scandinavia i sin portfolio. ”Täby Centrum erbjuder enligt oss just den höga kvalitet av köp- och kundupplevelse som vi eftersträvar. Vår nya butik kommer att husera i en lokal där det länge funnits design och möbler, vilket gör det till en naturlig destination för kunderna”, säger Magnus Pettersson, VD för Royal Design Group AB.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.