05.01.2022  |  Interior  |  Dekoration

Slutdroppat

I den mångskiftande färgvärlden är det få färger som tycks behålla sin mångsidighet och charm. Men med sina bruna och grågröna undertoner signalerar den dämpade nyansen taupe både tidlöshet och naturlighet.

De exklusiva, handdoppade ljusen till STOFF Nagel, designade av danska Ester & Erik, har en lång och konisk form med en konformad bas för att passa perfekt i STOFF Nagel ljusstakarna. Ljusen droppar inte, är självsläckande och brinner ut långsamt och elegant, utan att lämna rester kvar i ljusstakarna.

Ljusen är gjorda av rent paraffinvax, en mineralprodukt renad från orena partiklar och med liten miljöpåverkan. Bomullsvekarna är gjorda av 100 procent bomull, vilket påverkar inomhusklimatet mindre än traditionella vekar, eftersom färre partiklar frigörs.

www.stoff.dk

-HL

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.