01.12.2022  |  Business  |  Branschnytt

Snabbväxande möbelvarumärke prisat

Rowico Home utsett till Årets tillväxtföretag

Under 2022 års Näringslivsgala i Halmstad tog möbelföretaget Rowico Home hem vinsten i kategorin Årets Tillväxtföretag. På senare år har företaget utvecklat sitt sortiment och sina kanaler för att bli starkare inom segmentet B2C.

”Vi är så stolta över att ta hem detta pris! Vi arbetar aktivt med vår varumärkesresa och lägger stor kraft på att skapa mer kännedom kring vilka vi är. Vår tillväxtresa har förutom marknads- och kanalexpansion även innefattats av en gedigen produktexpansion där vi bland annat har börjat arbeta med soffor och sänggavlar”, berättar Jessica Hammargren, VD Rowico Home.

Priset Årets Tillväxtföretag delas ut av Almi. Syftet med priset är att uppmärksamma ett Halmstadföretag som är framgångsrikt i sin tillväxtresa med hänsyn till ekonomisk, miljömässig och social hållbarhet.

www.rowicohome.com

-AB

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.