22.05.2018  |  Interior  |  Dekoration

Som mormors blomstervas

Designklassiker med nytt mönster.

En av vårnyheterna från Lyngby Porcelaen är en ny-klassiker som hittat ut från de gamla arkiven. En uppdaterad version av Lyngbyvasen i ett blomstrat mönster med guldkant som har influenser från en originalmålad vas från 1940-talet.

Växter och blomster i inredningen, från levande till mönster på textilier, mattor och tapeter har länge varit populärt och därför återintroducerar Lyngby Porslin nu en klassisk och nostalgisk utgåva av Lyngbyvasen som både hyllar märkets rötter och arbete i konstporslin, och samtidigt följer trenden med blomstermotiv. Att inreda med levande blommor är ett av de enklaste ingreppen i interiörvärlden, men det kan samtidigt bilda en värld av olika uttryck i ett rum och enkelt skapa fokus på en färgton, en säsong eller bara det naturliga.

Lyngby Porslin Vas med blomstertryck i vitt, blankglaserat porslin finns i två storlekar (H: 15 cm och H: 20 cm).

www.lyngbyporcelaen.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.