21.01.2019  |  Business  |  Branschnytt

Starkt 2018 för Gekås

23 miljoner utbetalas i bonus.

När detaljhandelsmarknaden 2018 summeras står Gekås i Ullared som av vinnarna. Den totala årsförsäljningen landade på 5,4 miljarder kronor. Det är en ökning med 200 miljoner jämfört med 2017 och innebär att 23 miljoner kronor reserveras till bonus. För den enskilde medarbetaren som jobbar heltid på Gekås blir det ett tillskott på 17 000 kr på årets första löneutbetalning.

”Det väldigt glädjande att vi visar upp tillväxt igen och att vi klarar matchen mot både e-handel och ett allt mer pressat detaljhandelsklimat. Tillväxten har framförallt skett under andra halvåret så trenden ser väldigt bra ut”, säger vd Boris Lennerhov.

-ANB 

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.